Fun English 4

Do the crossword puzzle. Then find the keyword in the green column and guess the special day related to.

Fun English 4

Find the clues by doing this task:

Complete these sentences by unscrambling the words in brackets.

1. There are a number of ________ rules that we must obey in school. (rtistc)

2. She is a typical _________ of supporting and inspiring young people to learn English. (apmexle)

3. Thanks to the story "Cinderella", we can draw valuable ________ in our life. (slsoesn)

4. Nowadays, technology helps people __________ learners effectively and attractively. (acteh)

5. My mom always tries her best to instruct us to do our homework everyday. She is the most ________ person I have known. (pntieat)

6. My father has a wide ___________ of Politics and Business. (kdgewnole)

7. A large number of schools need to __________ their students on study and survival skills. (uteceda)

------------------------------

Các bạn trình bày lời giải đầy đủ của mình vào ô Gửi Ý kiến phía dưới. 5 bạn có câu trả lời chính xác và sớm nhất sẽ được cộng 2 tháng VIP của OLM. Giải thưởng sẽ được công bố vào Thứ Sáu ngày 06/11/2020. Câu đố tiếp theo sẽ lên mạng vào Thứ Sáu ngày 06/11/2020.

Chú ý: Câu trả lời phải bao gồm: các từ hàng ngang + keyword + the special day.

Chúc các bạn sớm giải được câu đố trên và giành cho mình giải thưởng hấp dẫn từ OLM nhé!

Đáp án:

1. strict.

2. example.

3. lessons.

4. teach.

5. patient.

6. knowledge.

7. educate.

Keyword: PRESTIGIOUS - respected and admired as very important or of very high quality (được kính trọng).

The special day: Teachers' Day.

Dưới đây là các bạn đã giành được giải thưởng của Fun English 4

Các bạn đạt giải các kì trước chú ý: Các bạn mở hộp tin nhắn mới để nhận giải thưởng. Trong trường hợp không nhận được tin nhắn nhận thưởng thì các bạn liên hệ với tài khoản Admin.