Giúp tôi giải toán và làm văn


Lê Ngọc Quỳnh 17 giờ trước (9:50)
Báo cáo sai phạm

1)wears/wore

2) do you buy/will have

3)will come/Do you want

4)did not know/was not

5)want to pass/will study

Chúc bn hk tốt.

Mk góp ý một chút là chữ "film" bn viết nhầm thành"flim" rồi nha.

Đọc tiếp...
Nguyễn Thu Huyền 17 giờ trước (9:17)
Báo cáo sai phạm

1. My sister alway wear nice clothes for work . Today she is wearning a blue jacket and shirt

2. Why do you buy so much food ? Because we will have a party tonight

3. That film will come to the local cinema next week . Do you want to see it ?

4. Last year i didn't to work hard enough for english that's why my marsk was't really that good then

5. As i want to pass my english exa, successfully next year I study will study harder this term 

Đọc tiếp...
Xyz CTV 17 giờ trước (9:04)
Báo cáo sai phạm

1. My sister always (wear).wear......nice clothes for work. Today she (wear)..is wearing.....a blue jacket and shirt.

2. Why do you(buy)..buy........ so much food?-Because we (have)..will have........a party tonight.

3. That flim(come)...will come.......to the local cinema next week. Do you ( want)..want........to see it?

4. Last year I..didn.t work...........(not/work) hard enough for English,that’s why my marks....was't.....(not/be) really that good then

5. As I....want to pass......(pass/want) my English exam successfully next year, I (study).will study.......harder this term.

Đọc tiếp...
Lê Hương Giang 18 giờ trước (8:46)
Báo cáo sai phạm

ngu vừa thôi

Đọc tiếp...
Witty_ 18 giờ trước (8:42)
Báo cáo sai phạm

1. What you(do)...do.....next Sunday?

2.He usually......jogs......(jog) in the morning.

3. My brother.....is watching........(watch) TV at the moment 

4. Hoa.....doesn't go......(not go) finishing in the winter.

5. Her sister........is skipping...(skip) now.

6. There......aren't....(not be) any water in the bottle.

7. I can......speak..(speak) English.

8. She........will visit...(visit) her aunt next week.

9. At the moment, the children......are playing...(play) soccer in he garden 

10. She......will go.(go) camping tomorrow 

Đọc tiếp...
Rate VFX 18 giờ trước (8:41)
Báo cáo sai phạm

1. What will you(do)..do......next Sunday?

2.He usually......jogs......(jog) in the morning.

3. My brother....is watching.........(watch) TV at the moment 

4. Hoa....doesn't go.......(not go) finishing in the winter.

5. Her sister....is skipping.......(skip) now.

6. There...aren't.......(not be) any water in the bottle.

7. I can....speak....(speak) English.

8. She.....will visit......(visit) her aunt next week.

9. At the moment, the children..are playing.......(play) soccer in he garden 

10. She....will go...(go) camping tomorrow 

Đọc tiếp...
Nguyễn Thu Huyền 17 giờ trước (9:32)
Báo cáo sai phạm

1.Tim's mother work more than Tim's father 

2. It is 5 floors in building

Đọc tiếp...
Lê Hương Giang 18 giờ trước (8:47)
Báo cáo sai phạm

đúng là trong olm này toàn bọn dốt đặc, trừ tao ra

Đọc tiếp...
Rate VFX 18 giờ trước (8:38)
Báo cáo sai phạm

1.Tim's mother works 5 days a week . His father works 6 days a week.

=> Tim's mother works...  harder than Tim's father works ( hoặc dùng " more than " không có " hard ")...............

2. The building has 5 floors . ( Sửa đề  )

=> There are 5 floors in the building...........

Đọc tiếp...
Witty_ 18 giờ trước (8:54)
Báo cáo sai phạm

I. Complete each sentence with one word

1.    ………in………conclusion, I would to thank you all for your help.

2.    The flight was delayed ………as……….a result of the high winds.

3.    This radio is expensive, but ………on……….the other hand, it has very good reception.

4.    First………of……all, I would to welcome you to our annual dinner.

5.    Science has not entirely changed the way we think.  …for…………..instance, we still speak of ‘sunrise’ although we know it is the Earth that is moving.

6.    Buses to the coast are infrequent, and the journey takes several hours.  ……in……….contrast, there is a fast train every hour from the main station.

7.    …………………to the increased demand for the parking spaces, the company has decided to enlarge the car park.

Đọc tiếp...
๖ۣۜ Šɦเภø ༂➴✰(ᴾᴿᴼ ๖ۣۜTεαм ƙɦĭêηɠ ɦòм )✰ 4 giờ trước (22:39)
Báo cáo sai phạm

complete the paragraph with the words in the box.give the correct form of verbs if necessary

                    go-play-watch-listen

john has a lot of hobbies.he (1)....plays.............chess at school and he also (2)....goes.........skating.after dinner ,

he(3)....goes.......for a walk and he (4).....listens.....to music every evening in his room.john loves sports.

he(5)....plays......football after school.on saturdays,john and his friend (6) go swimming.on sundays,they 

(7) play basketball in the part. on sunday evenings,they sometime (8) watch a film.

* Chia ở thì hiện tại đơn đúng không ạ ?

Đọc tiếp...
Bùi Thị Thu Trang 19 giờ trước (7:51)
Báo cáo sai phạm

John has a lot of hobbies.He (1)play chess at school and he also (2)go skating.After dinner,he go for a walk and he (3)listen to music every evening in his room.John love sports.He (4)play football after school

On sacturdays,John and his friend (6)go swimming ,on saturdays they  (7)play basketball in the part .On sunday evenings,they sometimes (8)watch a film

ks nhé!Học tốt!:))

Đọc tiếp...
Nguyễn Thị Trà My 19 giờ trước (7:46)
Báo cáo sai phạm

1)play

2)go

3)go

4)listen

5)play

6)go

7)play

8)watch

Đọc tiếp...
jibe thinh 19 giờ trước (7:19)
Báo cáo sai phạm

hic mk cần giải gấp chứ ko phải dịch :((((

Đọc tiếp...
JakiNatsumi Hôm qua lúc 22:26
Báo cáo sai phạm

một câu chuyện buồn :((((

Đọc tiếp...
JakiNatsumi Hôm qua lúc 22:24
Báo cáo sai phạm

Điền từ chỉ mục đích thích hợp và đặt các động từ vào dạng đúng Xin chào ngài, Tôi viết thư (1) (xin lỗi) vì thiệt hại mà tôi đã gây ra cho cửa hàng của bạn vào thứ Bảy tuần trước. Tôi vô cùng xin lỗi nhưng đó không hoàn toàn là lỗi của tôi. Tôi đang lái xe khá nhanh vì tôi đang trên đường đến bệnh viện. Vợ tôi đang mang thai và tôi cần nhanh chóng đến bệnh viện (2) ………………………… .. cô ấy ……………………… (sinh con). Khi tôi đang đến gần cửa hàng của bạn, một cậu bé đột nhiên bước ra trước đầu xe của tôi và tôi phải lạng lách (3) ……………………………………………. (không / đánh) anh ta. Vậy bạn thấy đấy, (4) ………………………………………… .. (tránh) đánh cậu bé mà tôi đã đâm vào cửa sổ của bạn. Tuy nhiên, tôi đã viết thư cho công ty bảo hiểm của tôi (5) …………………………. vấn đề ………………………………. (được xử lý) kịp thời. Tôi cũng đã gửi kèm thông tin chi tiết về vụ tai nạn và tên và địa chỉ của bạn (6) …………………………… .. họ …………………………………… .. (cần) để liên hệ bạn. Tôi đã được đảm bảo rằng bạn sẽ nhận được một khoản thanh toán (7) bồi thường (bồi thường) cho thiệt hại. Trung thành của bạn, John Miles

Đọc tiếp...
qqqqqqq Hôm qua lúc 20:26
Báo cáo sai phạm

One of my hobbies is listening to music, especially English songs. My hobby started when I was a first – year student at Da Nang University of Technology. I spend much time on it. I can listening when I am doing my housework such as clean the floor, wash clothes, wash dish…or when I sleep…I love Taylor Swift, Rihana…they are great singers. I can learn English vocabulary when listening to English songs and it also make me feel relaxed. I think it a good hobby and I will never stop it.

Đọc tiếp...
Phan Trần Bảo Châu Hôm qua lúc 20:17
Báo cáo sai phạm

Giups mik với các bn ai nhanh nhất mik cho

Đọc tiếp...
☂N🄶υɣễռミ★Thịミ★Thยミ★TŔ🅰N͙G̐︵²ᵏ⁷ Hôm qua lúc 16:24
Báo cáo sai phạm

Bài làm :

1. I find collecting glass bottles interesting .

=> My hobby is collecting glass bottles .

2. Van is brother usually goes to work by motorbike .

=> Van's brother usually rides motorbike to work .

Học tốt

Đọc tiếp...
Cẩm Ly Hôm qua lúc 16:18
Báo cáo sai phạm

1 . My hobby is collecting glass bottles

2 . van is brother usually rides bicycle to work 

Đọc tiếp...
✰Nanamiya Yuu⁀ᶜᵘᵗᵉ Hôm qua lúc 16:16
Báo cáo sai phạm

1, My hobby is collecting glass bottle

2, Van's brother usually rides his motorbike to work *ko pk Van is brother đâu cậu :v

~Hok tốt~

Đọc tiếp...
Nguyễn Thị Gia An Hôm qua lúc 15:07
Báo cáo sai phạm

4.she not go to the church five days ago.

5.how he be yesterday.

6 and MRS.james have come back home late lunch and lats night ?

7.they happy latsholiday ?

8.how you get there?

9.I phay football lats sunday.

10. My mother make two cake four day ago.

11. tyler visit his grandmother last month.

12. Joni go zoo five day ago .

13. We have fun yesterday .

14. My father not at the office the day before yesterday

Đọc tiếp...
Nguyễn Thu Hà Hôm qua lúc 14:47
Báo cáo sai phạm

4. She didn't go to the church five days ago.

5. How was he yesterday?

6. Did Mr and Mrs. James come back home and have dinner late last night?

 Câu này mk thấy từ lunch ko đc hợp lý cho lắm!!!

7. Were they happy last holiday?

8. How did you get there?

9. I played football last Sunday.

10. My mother made two cakes four days ago.

11. Tyler visited his grandmother last month.

12. Joli went to the zoo five days ago.

13. We had fun yeterday.

14. My father hasn't at the office before yeterday. 

Đọc tiếp...
Vũ Huy Hoàng Hôm qua lúc 14:44
Báo cáo sai phạm

4. She did not go to the church five days ago./ She didn’t go to the church five days ago.

5. How was he yesterday?

6. Did Mr. and Mrs. James come back home and have lunch late last night?

7. Were they happy last holiday?

8. How did you get there?

9. I played football last Sunday.

10. My mother made two cakes four days ago.

11. Tyler visited his grandmother last month.

12. Joni went to the zoo five days ago.

13. We had fun yesterday.

14. My father was not at the office the day before yesterday./ My father wasn’t at the office the day before yesterday.

Đọc tiếp...

I. Rewrite the sentences in a way that is has similar meaning to the original sentences
1. Tan is very slow. He is late for school.
Tom is so …………………......................................................................………
2. The man speaks loudly. He wants every one to hear him clearly.
The man speaks loudly so that ……......................................…………………..
3. This exercise is easier than that one.
That exercise is not ….....................................................…………………………..
4. We find it easy to get a scholarship for studying overseas.
We have no.......................................................................…………………………..
5. I spend a day painting this house.
It takes…..........................................................................…………………………..
6. They think that learning English is not easy.
They think that it ….........................................................…………………………..
7. The weather is too cold for us to go out.
The weather is so ….......................................................…………………………..
8. The weather is too cold for us to go out.
The weather isn’t…........................................................…………………………..
9. The boys prefer swimming to skating.
The boys would …………………………………………………………………….
10. The bags are so heavy that I can’t bring it.
I’m not….........................................................................…………………………..

Đọc tiếp...

Câu hỏi tương tự Đọc thêm Báo cáo
Trương Quỳnh Trang Hôm qua lúc 15:08
Báo cáo sai phạm

1. Tan is so.....slow that he is late for you school...

2. The man speaks loudly so that....everyone can hear him clearly.......

3. That exercise is not....as difficult as that one.....

5. It takes....me a day to pain this house...

6. They think that is.....is not easy to learn english...

7. There weather is so....cold that we cant go out....

8. The weather isnt....warm enough for us to go out

mình chỉ trả lời đc thế thôi 

Đọc tiếp...
꧁༺🆃🆁🅰🅽🅶༻꧂ Hôm kia lúc 8:24
Báo cáo sai phạm

1. She went out with her boyfriend last night .

2. Laura cooked a meal yesterday afternoon .

3. Mozart has written more than 600 pieces of music .

4. I was tired when I came home .

5. The bed was very comfortable so they slept very well .

6. Jamie passed the exam because he studied very hard .

7. My father taught the teenagers to drive when he was alive .

8. Dave wanted to make a fire but there was no wood .

9. The little boy spent hours in his room making his toys .

10. The telephone rung secveral times and then stopped before I could answ .

Học tốt

Đọc tiếp...
PHẠM NGỌC KHÁNH Hôm kia lúc 14:23
Báo cáo sai phạm

Cảm ơn mấy cậu

Đọc tiếp...
๖ۣۜ Šɦเภø ༂➴✰(ᴾᴿᴼ ๖ۣۜTεαм ƙɦĭêηɠ ɦòм )✰ Hôm kia lúc 8:30
Báo cáo sai phạm

1. She…..out with her boyfriend last night.  went

2. Laura…..a meal yesterday afternoon.    cooked

3. Mozart…..more than 600 pieces of music.   has written

4. I…..tired when I came home.  was

5. The bed was very comfortable so they…..very well. slept

6. Jamie passed the exam because he…..very hard.   studied

7. My father…..the teenagers to drive when he was alive.   taught

8. Dave…..to make a fire but there was no wood.      wanted

9. The little boy…..hours in his room making his toys.    spent

10. The telephone…..several times and then stopped before I could answer    rung  

Đọc tiếp...
|| Maiz || Hôm kia lúc 9:39
Báo cáo sai phạm

Trả lời :

They go to school cafeteria for snacks and drinks at break 

Học tốt 

Đọc tiếp...
Nguyễn Minh Tường Hôm kia lúc 20:46
Báo cáo sai phạm

They go to the school cafeteria for snacks and drinks at break

:D

Đọc tiếp...
Phạm Đức Anh FG mobi Hôm kia lúc 16:50
Báo cáo sai phạm

they go to the at school cafeteria for break snacks and drink

cậu có ghi thiếu ko

Đọc tiếp...
Nguyễn Ngọc Hà Hôm qua lúc 15:12
Báo cáo sai phạm

Danang is known as the most worth – living city in Vietnam. Recently, it has become a new city which is very famous for tourism. Danang has many destinations which attract foreign tourists from all over the world. They can enjoy from Ba Na Hill on the top of the mountains to the unique Dragon Bridge in the center of the city, which can spit water and breath fire on the weekend. As a coastal city, Danang has many beautiful beaches such as My Khe beach with clear water and long white sand. Ngu Hanh Son mountain is also one of tourist attractions with many caves and impressive structures. Buddhists can visit Linh Ung pagoda and Tam Thai pagoda on that mountain. When going to Danang, tourists can go to other famous destinations nearby such as Hue – the ancient capital or Old Street Hoi An. Not only being famous for landscapes, Danang attracts tourists because of its cuisine. Vietnamese turmeric noodles, noodles with grilled pork, lemongrass pork skewers or crispy pancake are all traditional cuisine. Visitors can choose to relax in five stars hotel or luxury resorts too. In addition, local people are very polite, generous and kind. They are willing to show you the way if you are lost, show you delicious restaurants or even prestigious hotels. All the things above are the reasons why Danang has been visited and loved by visitors.

Đọc tiếp...

I. Use suggestions to make complete sentences. Make any changes if necessary. You can add more words but cannot omit the given words. Write your answers in the spaces provided. (10 points)

 

1. Brown bears / good / swimmers / and / love / wallow / water / warm days.

....................................................................................................................................................

2. My aunt / earn / living / sell / vegetables.

……………………………………………………………………………………………………………..

3. Unlike / automated machines, / robots / programme / do / variety / jobs.

……………………………………………………………………………………………………………..

4. It/ practical / plant / maize / rainy season.

……………………………………………………………………………………………………………..

5. Neither / Tim / his wife / be going / attend / meeting / tomorrow.

……………………………………………………………………………………………………………..

6. It/ common truth / success / not / always / bring / everyone / happiness.

……………………………………………………………………………………………………………..

7. According / scientists, / high-risk sports / be / only / suitable / certain type / people.

……………………………………………………………………………………………………………..

8. Traffic jam / be / one of / problem / big cities / to / face / now.

……………………………………………………………………………………………………………..

9. Janet / plan / visit / parents, / but / in the end / she / go / Glasgow/ instead.

……………………………………………………………………………………………………………..

10. Volcanoes / locate / southern coast / erupt / for / millions / years.

Đọc tiếp...

Câu hỏi tương tự Đọc thêm Báo cáo

II, Chia động từ ở thì tương lai đơn hoặc tương lai gần :

1,A: Why are you washing your car ?                                          5, I feel terribe. I think it ( rain )                                     

B: I ( sell )                          it.                                                        6, Tom isn't free on sunday.He ( work)                                 

2,A: I can going to get a cup of coffe.                                           7,According to the weather forecast it ( rain )                           tomorrow

B:Good idea.I ( get )                                   one too.                     8, I'm sure Tim ( get)                          the job.He has a lot of experience  

3,A: I can't find muy wallet.                                                           9,Don't worry about the dog .it( hurt)                                    you

B:Ok,I( help)                                 you to look for it                      10, A: Have you decided where to go yet ?

4,A:It's my birthday on sunday                                                      B:Yes,we ( visit)                                  I taly.

B:( you /have)                                              a party ?      

làm ơn giúp mình mai mình phải nộp bài rồi

Đọc tiếp...

Câu hỏi tương tự Đọc thêm Báo cáo
๖ۣۜ Šɦเภø ༂➴✰(ᴾᴿᴼ ๖ۣۜTεαм ƙɦĭêηɠ ɦòм )✰ 11 tháng 8 lúc 16:31
Báo cáo sai phạm

II, Chia động từ ở thì tương lai đơn hoặc tương lai gần :

1,A: Why are you washing your car ?                                          5, I feel terribe. I think it ( rain ) will  rain

B: I ( sell )        will                  it.                                                        6, Tom isn't free on sunday.He ( work) will work

2,A: I can going to get a cup of coffe.                                           7,According to the weather forecast it ( rain )  is going to rain                     tomorrow

B:Good idea.I ( get ) am going to get  one too.                     8, I'm sure Tim ( get)    will get                 the job.He has a lot of experience  

3,A: I can't find my wallet.                                                           9,Don't worry about the dog .it( hurt)     will hurt             you

B:Ok,I( help)       will help             you to look for it                      10, A: Have you decided where to go yet ?

4,A:It's my birthday on sunday                                                      B:Yes,we ( visit)         will visit                         I taly.

B:( you /have)         Will you have      a party ?      

* Mình mới học qua hai thì này thôi  , nhưng bạn cần chú ý cách sử dụng :

Thì tương lai đơn : Diễn tả điều gì đó sẽ sảy ra trong tương lai , NHƯNG không nhất thiết ( không bắt buộc ) phải xảy ra .

Thì tương lai gần :  diễn tả một kế hoạch, dự định cụ thể có tính toán trong tương lai không xa. Tuy nhiên, các hành động trong thì tương lai gần đều có kế hoạch, có mục đích, có dự định cụ thể.

Đọc tiếp...
bbiillly 10 tháng 8 lúc 20:39
Báo cáo sai phạm

đừng có chửi người khác như thế

Đọc tiếp...
nguyen viet minh 10 tháng 8 lúc 20:37
Báo cáo sai phạm

xùy xùy đồ ngu

Đọc tiếp...

ĐỀ SỐ 1         

II. Chọn một từ không cùng nhóm với các từ còn lại

 

A. never    B. usually    C. always D. after

2. A. orange B. yellow    C. apple D. blue

3.  A. see B. thirsty C. hungry    D. hot

4. A. carrot B. rice     C. bread D. noodle

5. A. face B. eye           C. month        D. leg

6. A. you B. their C. his         D. my

7. A. sugar B. bottle C. box         D. tubeI. Chọn từ có phần gạch chân được phát âm khác so với các từ còn lại

 

1. A. books      B. pencils    C.rulers    D. bags

2.  A. read      B. teacher  C. eat        D. ahead

3.  A. tenth    B. math    C. brother    D. theater

4.  A. has        B. name      C. family    D. lamp

5. A. does      B. watches    C. finishes    D. brushes 

6. A. city B. fine         C. kind       D. like

7. A. bottle      B. job      C. movie D. chocolate

8. A. son        B. come C. home D.mother

 

8. A. in B. but C. of         D. under

 

III. Chọn đáp án đúng nhất (A, B, C hoặc D) để hoàn thành các câu sau

1.  She ………………. to the radio in the morning.

A. listen B. watches C. listens D. sees

2. My friend ………………. English on Monday and Friday.

A. not have B. isn’t have C. don’t have D. doesn’t have

3. I am  ……….., so I don’t want to eat any more.

A. hungry B. thirsty C. full D. small

4.  ………………. do you work?   - I work at a school.

A. What B. Where C. When D. How

5. I’m going to the ……………….. now. I want to buy some bread.

A. post office B. drugstore C. bakery D. toy store

6. Is this her …………………?

A. erasers B. books C. an eraser D. eraser

7. The opposite of”weak”is ………………………………

A. thin B. small C. strong D. heavy

8.  She doesn’t have ……………….. friends at school.

A. a B. some C. many D. much

9.  ………………… long or short?

A. Does Mai have hair B. Is Mai’s hair    C. Does Mai’s hair have D. Is hair of Mai

10.  What does Lien do when ……….. warm?

A. it B. it’s C. its D. they’re

11.  ………………. you like a drink?

A. What B. Would C. Want D. How

12. I need  a large ………….. of toothpaste.

A. bar B. can C. tube D. box

13. What about …………….. to Hue on Sunday?

A. to go B. go C. going D. goes

14. Mr & Mrs Brown & their father have ……………… legs.

A. four B. six C. eight D.  ten

15. I usually go swimming in hot …………………..

A. winter B. autumn C. day D. summer

16. There are …………………. fingers in one hand. 

A. two B. five C. ten D. one 

17. My school ……   three floors and my classroom is on the first floor.

A. have B. has C. are D. is

18.  His mother is a doctor. She works in a ………………….

A. hospital B. post office C. restaurant D. cinema

19. Vietnam has two main ……………… each year.

A. seasons B. months C. weeks D. summers

20. It is twenty – five past …………………….

A. fifty B. a quarter C. four o’clock D. eleven

IV. Em hãy điền một giới từ thích hợp điền vào chỗ trống để hoàn thành các câu sau

1. My father works for a company (1)…………… Monday (2) …………… Friday.

2. He lives (3)…………………………. a house (4) ……………… the countryside.

3. Lan is standing near the store and she is waiting (5) …………………… the bus.

4. I agree (6)………..… you about that.

5. I like the weather (7) ………… June.

6. Look (8) …………………… the picture (9) ……………….. the wall, please.

7. The desk is (10)…………………. the chair and the bed.

V. Mỗi dòng sau đây có 1 lỗi sai hày tìm và sử lại cho đúng

              Eg:  0. He don’t like apples.  Ghi vào giấy thi là: don’t  doesn’t

 

She is always on time for the school 

She and he goes to work on foot

Ngoc is tall than her sister.

Let’s to go shopping!

They like watch T.V.

6. He comes here with bicycle.             

7. How many childs are there in the room?

8. He isn’t understand what you are saying.

9. How much eggs do you want?

10. I’d like some tomatos for my breakfast.

 

VI. Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc

1. Your father……………….. (go)  to work by bike everyday?   

2. We ……………….. (not watch)  television at the moment.    

3. Let’s ……………….. (help) your friend, Nam. She (do) her homework. 

4. What you……………….. (do) this summer vacation?

- We……………….. (visit) Ha Long Bay.  

5. She ……………….. (not have)  breakfast at 6.30 every morning.

6. It often……………….. (rain) in summer.                     

VII. Hãy viết câu sau có nghĩa sử dụng từ hoặc nhóm từ gợi ý dưới đây

1. What time / Nga / get / morning?

................................................................................................................................................

You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening.

...............................................................................................

 Lan / walk / ride / bike / school?

.................................................................................................................................................

When / it / hot / we / often / go / swim.

……………………………........................................................................................

What / there / front / your house?

................................................................................................................................................

Where/ your father/ sit/ now?

............................………………………………………………………………………………..

My class/ start/ seven/ morning.

………..………………………………………………………………………………………..

I/ not often/ swimming/ friends…

…..…………………………………………………………………………………………..

Huy/ read/ book/ sister/ sing/ English song now.

.………………………………………………………………………………..

VIII. Chọn từ trong khung điền vào chỗ trống để hoàn thành đoạn văn sau

 

 

 

 

Viet Nam, our country, is very beautiful. It (1) ………. four seasons: spring, summer, fall and (2) …….…….  In the spring, it is often warm, sometimes it’s rainy. In the summer, it is hot and sunny. The (3) …………. is cool in the fall and in the winter it is often (4) ……… and windy. I (5) ……. hot weather (6) …… I can do many activities.  

(7) ………….. it is hot, I usually go swimming and (8) ……..  soccer, sometimes I go fishing (9) …… my brother.

IX   Đọc đoạn văn dưới đây và viêt T(nếu câu đúng) F nếu câu sai so với nội dung trong bài

Henry and Bill are brothers. Henry is twelve and Bill is ten. They live with parents and their dog in a small town in the south of England. They do not look like each other. Henry is tall and dark and Bill is short and fair. They also like different things. Henry likes sports but he is not interested in school. He hates Math and History and he never remembers the numbers. Bill likes to go to school. He is good at English and he reads and writes a lot. Bill can draw very well, too. But he never plays sports. He spends most of his time indoors reading or drawing. He wants to be a writer or an artist.

 

      ………....1. Bill is Henry’s younger brother.

      ………... 2. Henry is tall and dark.

      …………3. They have two dogs.

..………..4. Henry  doesn’t like sports.

……….   5. Bill can play football very well.

……….   6. Henry is good at math.

…..…..…7. Bill likes reading.

 

 

 

 X.   Bài tập phụ: Dùng hình thức đúng của động từ trong ngoặc: 

1. Where (be)...........your father now? He (read).................a newspaper.

2. Listen! Mai (sing)...................................

3. They (play).....................volleyball every afternoon, but they (play)............................badminton now.

4. It is 6:00 p.m. Mary is at home. She (hav e).................dinner. She always (have)........................dinner with her family around 6 o’clock 

5. Ha (like)..................badminton. She often (play)....................badminton with her friend, Lan. They (play)......................it every Thursday afternoon. They (play)....................... badminton in the stadium now.

6. Laura (be)...................from Canada. She (speak).................. English and French. She (come)...........................to VietNam tomorrow. She (stay)...........................in a hotel in HCM City for 3 days. She (visit)  ........................ a lot of places of interest in Viet Nam. 

7. Which language Peter (speak)............................?

8. He often (have)...................................coffee for breakfast, but today he  (eat)........................some eggs.

9. We should (do)..........................morning exercises.

10. We (come)..................back next Monday. 

11. My brother can (swim)........................

12. He (learn)..........................English and I (read)..........................a book now.

13. My friend (take)........................... a trip to Da Lat next week.

14. Let’s (help).................................her.

15. She (not / want)..........................any coffee. She (want)..........................some tea.

16. Lan and Nam (see).............................. a new film tonight.

17. They (not / go).............................fishing in winter.

18. I (like)....... my  English  classes  very much.  I often (practice)........... speaking English  with  my friend Lan. I (take)..........the English Final Test now, and my father (wait)......... for me in front of the school.

Đọc tiếp...

Câu hỏi tương tự Đọc thêm Báo cáo
nguyễn quỳnh trang 10 tháng 8 lúc 22:47
Báo cáo sai phạm

I>

  1. D
  2. C
  3. A
  4. A
  5. C
  6. A
  7. A
  8. B

​II>

  1. ....
  2. D
  3. ....
  4. B
  5. A
  6. A
  7. C
  8. C

​bài này cậu quên chưa gạch nên khó để làm ạ 

III>

  1. C
  2. D
  3. A
  4. B
  5. C
  6. B
  7. C
  8. C ( KO CHẮC )
  9. C
  10. B
  11. B
  12. C
  13. C
  14. B
  15. C
  16. B
  17. B
  18. A
  19. A( KO CHẮC)
  20. D( KO CHẮC )

​IV>

  1. FROM / TO
  2. IN/IN
  3. FOR
  4. TO
  5. IN
  6. AT / ON
  7. BETWEEN

​V>

  1. ....
  2. GOES -> GO
  3. TALL-> TALLER
  4. TO GO -> GO
  5. WATCH -> WATCHING
  6. WITH-> BY
  7. CHILDS-> CHILDREN
  8. ISN'T-> DOESN'T
  9. MUCH-> MANY
  10. TOMATOS-> TOMATOES

​VII>

  1. DOES/GO
  2. AREN'T WATCHING
  3. HELP
  4. DO YOU DO / VISIT ( KO CHẮC )
  5. DOESN'T HAVE
  6. RAINS

​VII>

  1. WHAT TIME DOES NGA GET UP IN THE MORNING?
  2. YOU CAN PLAY GAMES IN THE AFERNOON BUT YOU MUST DO HOMEWORK IN THE EVENING
  3. DOES LAN WALK OR RIDE A BIKE TO SCHOOL?
  4. WHEN IT'S HOT, WE OFTEN GO SWIMMING
  5. WHAT ARE THERE IN FRONT OF YOUR HOUSE?
  6. WHERE IS YOUR FATHER SITTING NOW?
  7. MY CLASS START AT SEVEN IN THE MORNING
  8. I DON'T OFTEN GO SWIMMING WITH MY FRIENDS
  9. HUY IS READING BOOK WITH HIS SISTER AND SINGING ENGLISH SONG NOW

​VIII>

  1. HAS
  2. WINTER
  3. WEATHER
  4. ....
  5. ......
  6. ......
  7. WHEN
  8. PLAY
  9. WITH

​CẬU CHƯA GHI ĐỦ ĐỀ Ạ, ĐÂY LÀ MK ĐOÁN THÔI Ạ

IX>

  1. T
  2. T
  3. F
  4. F
  5. F
  6. F

​X>

  1. IS/ IS READING
  2. IS SINGING
  3. PLAY/ARE PLAYING
  4. IS HAVING/ HAS
  5. S/ PLAYS/ PLAY/ ARE PLAYING
  6. IS/ SPEAKS/ WILL COME/ WILL STAY/ WILL VISIT
  7. DOES PETER SPEAK
  8. HAS/ EATS ( KO CHẮC )
  9. DO
  10. WILL COME
  11. SWIM
  12. IS LEARNING/ AM READING
  13. WILL TAKE
  14. HELP
  15. DOESN'T WANT/  WANTS
  16. WILL SEE ( KO CHẮC )
  17. DON'T GO
  18. / PRAE/ AM TAKING/ IS WAITING

​CẬU CÓ THỂ THAM KHẢO BÀI LÀM TRÊN ĐÂY Ạ, NẾU THẤY SAI THÌ MONG CÁC CẬU SỬA GIÙM MK Ạ, THANK S ^^

                                                                 HỌC TỐT NHA ^^

Đọc tiếp...
๖ۣۜ Šɦเภø ༂➴✰(ᴾᴿᴼ ๖ۣۜTεαм ƙɦĭêηɠ ɦòм )✰ 10 tháng 8 lúc 16:06
Báo cáo sai phạm

When does the  flower festival celebrate ?

Which food always have on Thanksgiving ?

Who did Peter go to DN with ?

Whow are pictures ?

Where will  the Elephants ... be held next year ?

Đọc tiếp...
¿Oo_ღ♥£yภђ​​​♥Ŧạღ_oO¿ 10 tháng 8 lúc 15:55
Báo cáo sai phạm

1. The  flower  festival  is  celebrated  every  year .
=> How often is the flower festival celebrated ?
2. We always have turkey on Thanksgiving.
=> What do you always have on Thanksgiving ?
3. Peter went to Da Nang last month with his parents.
=> Who did Peter go to Da Nang last month with ?
4. These are my brother's pictures.
=> Whose are these pictures ?

Đọc tiếp...
AS 10 tháng 8 lúc 16:05
Báo cáo sai phạm

1, How offtenis the flower festival celebrated ?

2, What do you always have on Thanksgiving ?

3, Who did Peter go to Da Nang last month with ?

4, Whose are these pictures ?

5, Where will the Elephant Race Festival be held next year ?

Đọc tiếp...
Xyz CTV 10 tháng 8 lúc 10:35
Báo cáo sai phạm

1 There is a sick, a tud and a shower in the bathroom

=> The bathroom..has a sick ; a tud and a shower..

2 No one in the group is taller than Trung

=> Trung.is the tallest people in the group......

3 Do  you have a better refrigerator than this?
=> Is this the best refrigerator.do.you have.?.........

4 My house is the oldest house on the street

=> No house..on the street is older than my house............

5 I get  to work in half an hour=> It takes..me.am hour to get to work..........

Đọc tiếp...
Nguyễn Thị Minh Anh 12 tháng 8 lúc 9:09
Báo cáo sai phạm

tub Dũng nhá

Đọc tiếp...
🏆๖ۣۜŦrần ๖ۣۜQuốc ๖ۣۜĎũng🏆||👑 12 tháng 8 lúc 9:06
Báo cáo sai phạm

1 There is a sink, a tud and a shower in the bathroom

=> The bathroom has a sink, a tud and a shower

2 No one in the group is taller than Trung

=> Trung is the tallest in the group 

3 Do  you have a better refrigerator than this?


=> Is this the best refrigerator you have ?

4 My house is the oldest house on the street

=> No house on the street is older than my house

5 I get to work in half an hour

=> It takes me half an hour to get to work 

Đọc tiếp...
Linh's Linh's 10 tháng 8 lúc 10:42
Báo cáo sai phạm

Helping others and caring for them is a noble gesture and reflect one's humanity. I have helped many people in my life with various things. I think it to be the best thing that I can do give back to the world and make it a better place to live.

One such time was when I helped a small child with his studies, specifically his exam, our maid brought her son along with her so that she could keep an eye on him while he studied. He was in the fifth standard and was a weak student causing his mother to be worried about him. I called him up to my study table and looked at his books. With her permission, I sat down to guide him through his course mateial, one subject after the other. After two hours, we both were tired and I asked him to come to me daily from the next day. His mid-term examinations were due in a month and I decied to tutor him for two hours each day till then. I followed a set timetable dedicating time to each subject. I taught him all the important chapters, cleared his doubts, and gave him homework and a lot of questions for his prace. 

He slowly and steadily gained confidance and performed well in his exam. All I did was to help him become focused and prace to become adept at learning and answering questions. He thanked me a lot and I was glad that I could help him with his studies.

Đọc tiếp...

...

Dưới đây là những câu có bài toán hay do Online Math lựa chọn.

....

Có thể bạn quan tâm


Tài trợ

Các câu hỏi không liên quan đến toán lớp 1 - 9 các bạn có thể gửi lên trang web hoc24.vn để được giải đáp tốt hơn.


sin cos tan cot sinh cosh tanh
Phép toán
+ - ÷ × = ∄ ± ⋮̸
α β γ η θ λ Δ δ ϵ ξ ϕ φ Φ μ Ω ω χ σ ρ π ( ) [ ] | /

Công thức: